Politiek & Pils

Grote Marktstraat 14
2511 BJ Den Haag

Politiek & Pils 3 maart 2020
Altijd al willen weten wat er nu precies met het Binnenhof gaat gebeuren tijdens de 5 jaar durende verbouwing? Hoeveel gaat u er als bewoner en ondernemer van de Haagse binnenstad van merken?

Wat vinden bewoners en ondernemers in de binnenstad nu echt van elkaar en van de leefbaarheid? Ervaart u overlast of bent u blij met alle ondernemers? En hoe tevreden bent u als bewoner of ondernemer over de binnenstad?

Deze twee onderwerpen staan deze avond centraal.

Marc Unger (projectdirecteur Renovatie Binnenhof), Marieke van Den Bosch (omgevingsmanager Binnenhof), Ockje Tellegen (Tweede Kamerlid VVD en voorzitter Bouwbegeleidingscommissie Tweede Kamer), Arnoud Kapaan (ondernemer en voorzitter Binnenstad Ondernemers Federatie BOF), Ayse Yilmaz (raadslid VVD met de binnenstad in haar portefeuille) gaan aan de hand van stellingen met u in gesprek en beantwoorden uw vragen over deze onderwerpen te beantwoorden.

Achtergrondinformatie Renovatie Binnenhof: https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/vastgoed/projecten-in-uitvoering/den-haag-binnenhof

Kom een drankje drinken en neem deel aan het gesprek. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor zowel VVD-leden als niet-leden.