Politiek en Grill: BBQ Haagse VVD

De Golfslag ‘Day by Day’
Strandweg 35
Den Haag

Gezellig je liberale vrienden en vriendinnen weer zien? Vakantieverhalen en zomerbelevenissen met elkaar delen? Filosoferen over Prinsjesdag 2019, politieke discussies met elkaar? Wat gaan we het komende jaar allemaal doen? Kom dan op zondagmiddag 15 september naar Politiek & Grill 2019. Onder het genot van een hapje, drankje en BBQ openen we graag met jou het nieuwe politieke seizoen. Maak kennis met Haagse politieke vertegenwoordigers – onder wie bewindspersonen, Tweede Kamerleden, gemeenteraads- en Statenleden – en ontmoet andere VVD’ers en JOVD’ers uit ons Lokale Netwerk.
We starten om 16.00 uur bij Strandpaviljoen “de Golfslag, Day by Day”, Strandweg 35, Scheveningen met gezellige muziek. De BBQ wordt rond 18.00 uur aan gestoken.
Iedereen is welkom. Of je nu lid bent, een lid kent of lid wilt worden. Meld je daarom nu aan voor Politiek & Grill! De kosten voor deelname aan de BBQ bedragen € 26,00 (maaltijd inclusief 2 consumpties). De overige consumpties kun je ter plaatse afrekenen.
Het is de perfecte gelegenheid om een vriend of kennis op een ontspannen manier kennis te laten maken met de Haagse VVD. Vermoed je dat er wel eens een liberaal kan schuilen in je collega, buurvrouw of teamgenoot? Dan is dit je kans!

Neem je een introducé mee, dan betaal je voor jullie samen € 37,50 (i.p.v. € 52,00). Tickets kopen kan via Eventbrite. Volg ook het Facebook-event

Politiek en Grill: BBQ Haagse VVD