VVD-leden steunen coalitieakkoord

, Den Haag

De leden van de VVD Den Haag zijn zeer tevreden over de plannen voor de komende jaren voor de stad. Tijdens een ledenbijeenkomst op dinsdagavond 17 juni, waar VVD-fractievoorzitter Boudewijn Revis het concept coalitieakkoord presenteerde, was er brede steun voor het akkoord.

“Er ligt een mooi akkoord voor met ambitieuze plannen”, trapt Revis, beoogd wethouder Binnenstad, Stadsontwikkeling kerngebieden en Buitenruimte, af. “Ondanks dat de VVD kleiner is dan we hadden gehoopt, hebben we een grote inbreng gehad tijdens de onderhandelingen. Dat is niet zo gek, want de VVD Den Haag heeft goede plannen liggen. Ons investeringsplan ‘De Kust Gezond’ en onze plannen voor het Oude Centrum zijn vrijwel letterlijk overgenomen. Ook blijven de lasten laag, krijgen ondernemers meer ruimte door versoepeling van regels en krijgt de stad meer handhavers voor een veilig Den Haag.”

De komende jaren is Revis van plan flink te investeren in de stad. Vanuit zijn portefeuille BSkB wil hij niet alleen werken een prettige stad om in te wonen, werken en recreëren, maar ook aan het versterken van de Haagse economie. “Dit wil ik samen met jullie doen. Laat het liberale geluid horen”, zegt hij tegen de aanwezige leden. “De VVD Den Haag heeft de gehele Economische Zone in haar portefeuille. Daar liggen kansen, daar ligt werk. De komende jaren kunnen we een belangrijke bijdrage leveren een de economie en de werkgelegenheid. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan. Hopelijk jullie ook,” aldus Revis.

Foto: VVD Den Haag

Een reactie op “VVD-leden steunen coalitieakkoord

1. Pingback: Haagse coalitie (bijna) rond met Pinksterakkoord | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen