Petra Ginjaar nieuwe voorzitter Haagse VVD

Petra Ginjaar nieuwe voorzitter Haagse VVD 2

Petra Ginjaar is tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen als nieuwe voorzitter van de Haagse VVD. Zij is de opvolger van Nicole Maes, die na een periode van vierenhalf jaar afscheid neemt.

Ginjaar: “Ik ben erg vereerd dat ik vandaag door de leden van de Haagse VVD ben gekozen om de komende drie jaar hun voorzitter te zijn. Ik sta voor een Haagse VVD die ruimte biedt aan leden, debat en doen! Waar we elkaar waarderen en horen en waar het uiteraard leuk is. Die vanuit een visie en vooral een pragmatische houding, oplossingen realiseert. Aanspreekbaar, betrouwbaar en transparant.”

“Ik heb zeer veel respect voor de wijze waarop Nicole de afgelopen 4,5 jaar haar functie van voorzitter van de Haagse VVD heeft ingevuld. Met een niet aflatende inzet, energie en persoonlijk contact was ze een inspiratiebron voor velen. En dat mede geleid tot de mooie verkiezingswinst in 2018”.

Petra is geboren en getogen in de regio Den Haag. Ze studeerde politicologie aan de Leidse Universiteit, werkte 12,5 jaar op het VVD partijbureau, 10 jaar in de asielopvang en is sinds enige jaren interim-manager en strategisch adviseur in het publieke domein. De afgelopen jaren was zij lid van de Permanente Scoutingscommissie en voorzitter van de Kandidaatstellingscommissie voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Foto door Mariëlle Ernst