Haagse VVD in de pers: Overlast en onveiligheid rondom het Azivo-gebouw moet snel aangepakt worden

, Loosduinen

Loosduinse Krant, woensdag 15 november 2017

Hoe naar is het wanneer je ’s avonds niet gewoon met een veilig gevoel over straat kunt lopen. Helaas is dit op sommige plekken in Loosduinen het geval, bijvoorbeeld op en rondom het parkeerterrein van het voormalige Azivo-gebouw in Houtwijk.
Het terrein heeft vooral in de avonduren en ’s nachts een grote aantrekkingskracht op bepaalde mensen die daar hun duistere zaakjes regelen. En dit zorgt ervoor dat de omwonenden hier liever niet langslopen of fietsen.
De Haagse VVD vindt dat iedereen met een veilig gevoel over straat moet kunnen en heeft over deze situatie vragen gesteld aan het gemeentebestuur.
Raadslid Chris van der Helm: ‘Op en rondom dit terrein worden regelmatig verdachte activiteiten waargenomen en dat zorgt ervoor dat je hier liever niet in de buurt komt. Helaas is het voor de bewoners van de buurt bijna onmogelijk om via een andere weg hun wijk te bereiken, omdat het terrein aan de ingang van de wijk ligt. Daarom vind ik het ook extra belangrijk dat er zo snel mogelijk maatregelen genomen worden.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *