Het is kerst in Den Haag

, Den Haag, bBoudewijn Revis

Gisteravond opende ik samen met HTM-directeur Jaap Bierman de Haagse kersttram. De Kerstman was er speciaal vroegtijdig voor naar Den Haag gekomen!

De kersttram is een initiatief van HTM, Sky Radio en de gemeente Den Haag. Vanaf vandaag rijdt de versierde tram door de stad over tramlijn 1, de oudste tramlijn van Den Haag die de stad met het strand verbindt. Reizigers kunnen tijdens hun ritje genieten van de meest bekende kersthits. Jaap en ik mochten gister al een rondje maken en het is echt een beleving. Niet alleen in de tram, maar ook als je door het raam naar buiten kijkt. De rit gaat van de Christmas Fair in het centrum tot de Cool events op Scheveningen, zoals de schaatsbaan bij het Kurhausplein.

Op verschillende plekken in de stad hangen kerstversieringen. Niet alleen worden de straten versierd door de gemeente. Ook ondernemers pakken flink uit. Dat is een vorm van samenwerken om onze stad, en zeker de binnenstad, nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers. De stad kleurt rood, groen en goud. Het is kerst in Den Haag!