Club van 100

clubvan100@vvddenhaag.nl
06-11918222

Doelstelling

De verspreiding van het liberale gedachtengoed in het algemeen, de bevordering van de liberale beginselen en dat van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD), binnen de regio Den Haag in het bijzonder, en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Beleidsplan

De Stichting, organiseert meerdere bijeenkomsten per jaar; netwerkbijeenkomsten, lezingen en presentaties, excursies en fundraising diners. Het is mogelijk dat enkele bijeenkomsten gecombineerd worden. Tijdens deze bijeenkomsten zullen altijd prominente liberale gasten (o.a. politici en ondernemers) aanwezig zijn

De Stichting ondersteunt, in het licht van de doelstelling, VVD campagnes in Den Haag financieel.

Om deze financiële ondersteuning mogelijk te maken werft de Stichting donateurs. Een donateur draagt € 1.000 per jaar bij, waarmee hij/zij donateur wordt van de Club van 100.

Voor donaterus van de Club van 100 worden tevens aparte activiteiten georganiseerd. Deze staan ook open voor andere geïnteresseerden die mogelijk donateur willen worden van de Club van 100. Tijdens deze bijeenkomsten zal altijd een prominente liberale spreker (o.a. politici of ondernemers) de aanwezigen toespreken en met hen in discussie gaan.

Lees hier het gehele beleidsplan.

• Voorzitter: dhr. Frits Huffnagel
  • Secretaris: dhr. Wouter-Jan Brookman
  • Penningmeester: mw. Maaike Hellingman – van Hooidonk
  • Bestuurslid: dhr. Hans Biesheuvel

De bestuurders van het fonds ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Activiteitenverslag

Elk jaar publiceert het fonds haar activiteitenverslag. Dit verslag is opgenomen in het onderstaande Financieel Jaarverslag.

Financieel Jaarverslag

De Haagse VVD heeft € 5.000 beschikbaar gesteld als startvermogen van het fonds. De jaarverslagen staan hieronder: