Prullenbak Juliana van Stolberglaan moet zo snel mogelijk teruggeplaatst worden

Prullenbak Juliana van Stolberglaan moet zo snel mogelijk teruggeplaatst worden

Alle Haagse straten moeten schoon zijn. Maar dan moeten er wel voldoende prullenbakken zijn waar men hun afval in kwijt kan natuurlijk. Op de Juliana van Stolberglaan is na de renovatie de prullenbak niet teruggeplaatst en dit zorgt voor veel zwerfafval en de daarbij behorende overlast.

Onlangs is de Juliana van Stolberglaan gerenoveerd. Dit is gedaan zodat er veiliger, sneller en comfortabeler gefietst kan worden door Bezuidenhout. Bestaande fietsroutes zijn beter gemaakt, bijvoorbeeld omdat er stukkenfietspad missen of omdat sommige plekken waar fietsers overstaken onveilig en overzichtelijk waren. Maar na deze renovatie is de prullenbak) die zich langs de Juliana van Stolberglaan (ter hoogte van nummer 119/133) bevond niet teruggeplaatst.

De Haagse VVD vindt dit erg zorgelijk. VVD-raadslid Det Regts “het is natuurlijk erg vervelend voor de bewoners als zij hun afval nergens kwijt kunnen, dit zorgt voor onnodige overlast op straat. De Haagse VVD wil daarom weten wat de gemeente hieraan gaat doen.”