Overlijden Dick Tempelman

Op 31 december kwam het bericht dat Dick Tempelman in de nacht van 30 op 31 december in zijn slaap is overleden. Een schokkend en verdrietig bericht. Dick was een trouwe Haagse VVD-er met een opvallende staat van dienst: bestuurslid geweest, raadslid, lid van de Haagse Permanente Scoutingscommissie en de laatste jaren vertrouwenspersoon. Alles wat Dick deed voor de partij deed hij met grote betrokkenheid en enthousiasme. Hij was altijd aanspreekbaar en was een graag geziene bezoeker van ALV’s en andere activiteiten. Daardoor was hij een steunpilaar voor velen in de Haagse VVD. Dick was jong van geest en veranderde als vanzelf mee met de partijorganisatie. Hij was loyaal en trouw aan het VVD-gedachtegoed, en was daarbij ook kritisch en eerlijk. Dick had er totaal geen moeite mee zijn mening te geven, maar dat deed hij pas nadat hij vragen had gesteld om zaken te verduidelijken. Als vertrouwenspersoon gaf hij uitstekende adviezen en bood hij een luisterend oor. Zijn huiskamer was altijd beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek. Met zijn overlijden verliest de Haagse VVD een liberale vriend van het eerste uur. De Haagse VVD is bijna niet voor te stellen zonder Dick Tempelman. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, zijn dochter en andere dierbaren. Tijdens de ALV van 14 mei zullen wij stilstaan bij zijn overlijden.

Dick Tempelman