Nieuwe voorzitter en secretaris

De ledenvergadering van de VVD Den Haag heeft op 21 april 2010 twee nieuwe bestuursleden gekozen. Voorzitter is nu Henry Keizer en secretaris Hans Mojet. De verkiezing was nodig omdat hun voorgangers, Florus Wijsenbeek en Eva van der Bruggen, reglementair zijn afgetreden.

Henry Keizer, voorzitter
Henry Keizer (1960) is sinds 1983 actief binnen de VVD. In Den Haag was hij voorzitter/lid van werkgroepen en commissies die zich bezig hielden met overheidstaken, het Liberaal Manifest en verkiezingsprogramma’s. Daarnaast is hij Partijraadslid.
Keizer is voorzitter van de Raad van Bestuur van ‘de Facultatieve Groep’. Ook zit hij in besturen en Raden van Commissarissen. Keizer vindt de VVD Den Haag een belangrijke afdeling die, dicht bij de leden en de kiezers, optimaal georganiseerd moet zijn.

Hans Mojet, secretaris
Hans Mojet (1979) is als wetgevingsjurist vertrouwd met procedures. Hij hecht aan een goede toepassing daarvan. Verder vindt hij goede informatievoorziening naar leden, Haagse Kwartieren en werkgroepen erg belangrijk. Zo kan hij helpen leden snel te activeren en kennis aan te boren en benutten.
Mojet is sinds 2004 actief binnen VVD Den Haag (onder andere in het Haags Kwartier 3-2-6 en de programmacommissie gemeenteraadsverkiezingen). Eerder was hij onder meer bestuurslid Jongeren kamercentrale Groningen en had hij diverse bestuursfuncties in de JOVD.

Bij de foto’s: boven Henry Keizer, onder Hans Mojet