Haagse VVD nu echt Haagser dan ooit

Leden Haagse VVD stellen kandidatenlijst ongewijzigd vast.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Haagse VVD op 21 november is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ongewijzigd vastgesteld. Met deze lijst heeft de Haagse VVD een mooie en diverse groep echte Hagenaars die zin hebben om aan de slag te gaan om onze stad nog mooier te maken.
Judith Oudshoorn-van Ginderen is op nummer 2 de hoogste nieuwe naam op de VVD lijst. Deze Haagse dame is werkzaam in de zorg en komt uit een echte ondernemersfamilie. Na ervaren kracht, huidig fractievoorzitter Frans de Graaf, voltooien nieuwkomers Scheveninger Jan Pronk en Det Regts, die de cultuursector als geen ander kent, de top vijf van de kandidatenlijst. Andere opvallende kandidaten zijn Jacco Visser, voorzitter van HBS-Craeyenhout, Wim Schmale, ondernemer en bestuurslid van verschillende BIZ’en en de rasechte Scheveningse Miranda Vink.
Lijsttrekker Boudewijn Revis: ‘Met dit mooie team ga ik vol vertrouwen de verkiezingen in. Het zijn stuk voor stuk echte Hagenaars met hart voor de stad die op hun manier de stad nog mooier willen maken.’

De lijst bestaat uit 50 kandidaten die allemaal midden in het Haagse leven staan: van voorzitter van de wijkvereniging tot mensen die werkzaam zijn in de zorg en het onderwijs. En met mensen woonachtig van Loosduinen tot Ypenburg en van Scheveningen tot aan de Schilderswijk.
Voorzitter Nicole Maes: ‘Het is een lijst om trots op te zijn en ik ben blij met het vertrouwen dat de leden ons hebben gegeven.’

De definitieve en complete kandidatenlijst vind je hieronder.