Frans de Graaf nieuwe fractievoorzitter Haagse VVD

, Den Haag

Frans de Graaf is door de VVD gemeenteraadsfractie gekozen tot nieuwe fractievoorzitter van de Haagse VVD. Hij zal Martin Wörsdörfer opvolgen. Martin zal vanwege zijn vertrek naar de Tweede Kamer binnenkort de gemeenteraad verlaten en de functie van fractievoorzitter daarom per direct neerleggen.

Frans de Graaf woont in Bezuidenhout en is sinds 2014 lid van de Haagse VVD-fractie. Frans is al vele jaren actief voor de partij. Zo schreef hij mee aan de landelijke verkiezingsprogramma’s van 2010 en 2012 en het lokale verkiezingsprogramma van 2014. ‘Ik ben enorm vereerd en blij om voorzitter te mogen zijn van deze fractie. Ik heb erg veel zin om met deze club mensen te werken aan een nóg mooier Den Haag’, aldus De Graaf.
VVD-wethouder Boudewijn Revis: ‘Frans heeft al veel goede dingen voor de Haagse en de landelijke VVD gedaan de afgelopen jaren. Ik kijk met vertrouwen uit naar onze samenwerking, met name ook richting de komende gemeenteraadsverkiezingen.’

Ook de partij ziet in Frans de Graaf een goede opvolger voor Martin.
Haagse VVD-voorzitter Nicole Maes: ‘Frans is een liberaal in hart en nieren die al veel heeft gedaan voor de partij. Hij is een waardig opvolger van Martin Wörsdörfer.’

Met het vertrek van Martin Wörsdörfer komt er een plek vrij in de fractie. Deze wordt opgevuld door Iris Michels-Spee. Zij was van 2006 tot 2014 ook al raadslid voor de Haagse VVD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *