3 Haagse kandidaten op verkiesbare plaatsen

Op de provinciale ledenvergadering van de VVD zijn drie Haagse kandidaten op direct verkiesbare plekken geplaatst. Een kleine 300 leden uit de hele provincie hebben in Rotterdam de volgorde van de VVD-kandidatenlijst voor Provinciale Staten van Zuid-Holland bepaald. Het verkiezingsprogramma is al eerder vastgesteld.

De Haagse kandidaten zijn:

Tiemen Brill (plaats 3, 59 jaar)
Als VVD-fractielid in Provinciale Staten blijft hij zich met veel plezier inzetten voor betere bereikbaarheid: Zuid-Holland is de economische motor van Nederland, een goede bereikbaarheid is dus van enorm groot belang.

Marian Propstra (plaats 6, 59 jaar)
Zij is al jarenlang actief in de VVD en was van 2006 tot 2010 gemeenteraadslid in Den Haag. Zij zet haar politieke ervaring graag in voor de Staten. Zij wil zich gaan richten op betere bereikbaarheid, droge voeten en goed kunnen wonen, werken en recreëren.

Rense Weide (plaats 7, 31 jaar)
“Zonder wegen geen bussen”. De VVD wil dat de A4 wordt doorgetrokken en de Rijnlandroute (bij Leiden) aangelegd; ook moet er een metrohalte bij Rotterdam-The Hague Airport komen. In de huidige fractie doet Rense onder meer gemeentelijke herindelingen.

Verder staan Victor Dobbe (plaats 22) en Rene ten Have (plaats 35) als Haagse kandidaten op de lijst.

Klik voor de volledige kandidatenlijst hieronder op de link bij "downloads".

Bij de foto’s: boven Tiemen Brill, linksonder Marian Propstra, rechtsonder Rense Weide