14 april 2019

“De kust gezond”: kom naar Scheveningen en kijk rond.

Scheveningen
Tijd: 14:00 uur tot 17:00 uur
Kosten: €10

“De kust gezond”: kom naar Scheveningen en kijk rond.

Foto: Chris Wiedenhoff

Deze activiteit wordt georganiseerd voor VVD-leden en vrienden en kennissen. Dus neem een vriend(in), buurman, kennis of familielid mee.
Altijd al willen weten hoe Scheveningen is ontstaan en wat er zo bijzonder aan is waardoor Mesdag er een compleet panorama over heeft geschilderd? De verborgen hofjes woningen en hun geschiedenis en waarom er zoveel wordt geïnvesteerd in Scheveningen als badplaats, haven en plek om fijn te wonen?
Ga dan op zondagmiddag 14 april mee met een bezoek aan Muzee Scheveningen gevolgd door een stadswandeling onder leiding van een Scheveningse gids. Tijdens de borrel bij strandpaviljoen Day by Day aan de boulevard kunt u napraten met raadsleden en bestuursleden.

Het programma:
14:00-15:00: bezoek aan Muzee Scheveningen
15:00-16:00: wandeling door historisch Scheveningen olv een gids
16:00-17:00: borrel bij strandpaviljoen Day by Day

We verzamelen om 13.45 bij Muzee Scheveningen Neptunusstraat 90; te bereiken met het tram 9 of 1 of bus 21.

Voor de aantrekkelijke prijs van € 10,- krijgt u toegang tot het museum, een stadswandeling onder leiding van een Scheveningse gids en een hapje en een drankje. We nodigen leden van harte uit iemand mee te nemen, die nog geen lid is van de VVD. Deze persoon kan gratis mee op vertoon van uw ticket.

Aanmelding is verplicht. Vermeld aub even of u een museumjaarkaart hebt.

Aanmelden kan via deze link

Wij hopen u en uw introducee op 14 april te mogen verwelkomen in Muzee Scheveningen.